skip to Main Content

Ik had al bijna twee jaar last van mijn stuitje, wat zeer irritant is aangezien je hier als je zit of ligt continue last van hebt. Ik had al verschillende therapie├źn gedaan, waaronder een bekken bodem fysiotherapeut en een orthomanueel arts bezocht.

Toen een collega mij aanraadde om eens naar het vrije inloop spreekuur van de Chiropractie Rugkliniek in Heerlen te gaan heb ik hier nog een tijd mee gewacht, omdat ik vaker bij een chiropractor in behandeling was geweest voor mijn rugklachten. Ik zag i.v.m. deze klachten hier geen heil in.
Toch ben ik op een gegeven moment naar het vrije inloop spreekuur gegaan met de gedachte baat het niet dan schaadt het niet.

Daar aangekomen werd ik aan Dr. Breske voorgesteld, en hij begon vrijwel meteen over stress en de overbelasting van ons systeem te vertellen. Hij heeft mij behandeld met CPM wat Center Point Meditatie betekent, en geloof het of niet maar de klacht waar ik al bijna twee jaar mee liep was weg…
Dr. Breske kon me niet beloven dat het weg zou blijven maar voor het eerst in twee jaar was ik pijnvrij.Ik was dan ook zeer emotioneel en kon niet stoppen met huilen, want in mijn ogen had hij niks gedaan.
Het is inderdaad niet blijvend weg, maar wel een stuk minder.

Door de Corona crisis heb ik de behandelingen tijdelijk stopgezet, maar zodra het kan ga ik terug.
Ik ben zeer blij dat ik Dr Breske heb leren kennen, en ben ervan overtuigd dat hij nog veel goede dingen gaat doen met CPM.

Karin P.

Back To Top