skip to Main Content

RUGKLACHTEN NEKKLACHTEN POLSKLACHTEN KNIEKLACHTEN WHIPLASH REUMATISCHE KLACHTEN
Klik hier voor onze brochure
Migraine / hoofdpijn

We hebben er allemaal wel eens last van: hoofdpijn. Maar soms worden deze klachten zo heftig, dat ze het dagelijkse functioneren in de weg staan. Vaak liggen hieraan spanningen of stress ten grondslag. We noemen dit dan ook spanningshoofdpijn.
Een andere vorm van hoofdpijn – migraine – is vaak nog vervelender. Heftige hoofdpijn, soms gepaard met misselijkheid, duizeligheid, overgeven, overgevoeligheid voor licht en het zien van vlekken voor de ogen. Bij bepaalde vormen van migraine kan een behandeling door een chiropractor uitkomst bieden. Dat doen we echter alleen als er een verband ligt tussen uw migraineklachten en problemen met uw wervels, gewrichten of zenuwen.

Na een uitgebreid onderzoek en – uiteraard – afhankelijk van uw klacht beginnen we met de behandeling. Met behulp van druktechnieken op de wervels stimuleren we de werking van spieren en zenuwen. Hierdoor krijgen deze de gelegenheid om zich te ontspannen en zo beter te gaan functioneren. Dit heeft als resultaat dat de hoofdpijn zal afnemen of zelfs verdwijnen. Het resultaat is natuurlijk afhankelijk van de ernst van de klachten.

Loopt u langere tijd met klachten die maar niet verdwijnen? Kom dan vrijblijvend langs voor een gratis gezondheidsgesprek

Dit zeggen onze klanten

Chiropractie is niet bedoeld
om je direct beter te voelen.
Het is bedoeld om je
direct beter te genezen !

Chiropractie vanuit gezondheidsperspectief:
Erkenning, respect en vertrouwen in het aangeboren ontwerp van het lichaam om zich te genezen en zich goed te voelen

Een chiropracter bestrijdt
geen symptomen.
Hij gaat rechtstreeks
naar de oorzaak !

Back To Top