skip to Main Content

Chiropractie voor de sporter

Elk jaar verschuiven atletische prestaties dichter bij de grenzen van het menselijk potentieel. Het verbeteren van uw biomechanica tijdens uw training kan een enorme impact hebben op het verbeteren van uw prestaties, waardoor u uw optimale potentieel kunt bereiken. Door uw gewrichten in het lichaam optimaal in verhouding tot elkaar te positioneren door de juiste uitlijning, zullen uw spieren de grootste kracht bereiken; zullen uw ledematen het meest flexibel zijn en het grootste bewegingsbereik hebben. Hierdoor zult u een voorsprong op uw concurrentie hebben.

Veel klachten aan het bewegingsapparaat ontstaan na blessures, opgelopen tijdens de sport. Er zijn goede redenen waarom een sporter een sport-chiropractor voor de behandeling en rehabilitatie van een sportblessure zou moeten zoeken. Actieve mensen onderscheiden zich fysiek en emotioneel van inactieve personen. De meeste artsen hebben geen speciale opleiding in de sportgeneeskunde of revalidatie. Zelfs uitstekende artsen die zelden of nooit sporters behandelen, maken vaak fouten in de diagnose en behandeling van zenuw-, spier- en gewrichtsproblemen bij atleten.

Ik ben een Certified Chiropractic Extremities Practitioner (CCEP), één van de 850 extremiteitsspecialisten wereldwijd. Ik ben opgeleid om basisoorzaken van terugkerende pijn in de wervelkolom of ledematen te lokaliseren en te behandelen. Ik ben gekwalificeerd om TMJ succesvol te behandelen, alsmede schoudergordel syndromen, tenniselleboog, carpool tunnel syndroom, kniepijn, loop- en renmechanica, hernia’s, chronische rugpijn en andere kwalen die direct of indirect met het bewegingsapparaat verwant zijn.

Back To Top