skip to Main Content

RUGKLACHTEN NEKKLACHTEN POLSKLACHTEN KNIEKLACHTEN WHIPLASH REUMATISCHE KLACHTEN
Klik hier voor onze brochure

Snel en effectief ontspannen met Center Point Meditation;
Een unieke en innovatieve meditatietechniek door Rugkliniek Eindhoven

Rugkliniek Eindhoven presenteert vol trots de nieuwste, meest unieke en innovatieve meditatietechniek ter wereld. Het wordt Center Point Meditation genoemd. Het is dé perfecte moderne meditatieoefening, gemaakt voor de wereld van nu.
Te veel mentale activiteit kan fysieke spanning in het lichaam veroorzaken en mediteren kan een manier zijn om dit effect te verminderen. Een paar vragen die veel mensen hebben met betrekking tot meditatie zijn: Hoe mediteer je als je niet weet waar je moet beginnen? Waar vind je de tijd als je het gevoel hebt dat je niet genoeg tijd hebt? Wat moet je voelen?
Dàt is waar de magie van Centre Point Meditation in beeld komt. De techniek is niet alleen effectief; het kost ook minder dan een minuut om te doen. De chiropractors van Rugkliniek Eindhoven zijn momenteel de enige Center Point Meditation-specialisten ter wereld en we zijn hier om u te leren hoe u het zelf kunt doen.

Over Chiropractie met Center Point Meditation:

We weten allemaal dat het zenuwstelsel het controlesysteem van het lichaam is. U kunt verstoringen in dit systeem hebben die worden veroorzaakt door mechanische problemen van de wervelkolom, houdingsproblemen, spierspanning, gewrichtsstoornissen en verschillende andere problemen die leiden tot een afname van de functie van het zenuwstelsel. Dat resulteert in disfunctie in alle andere systemen van het lichaam. Chiropractie helpt bij deze problemen, en laat het zenuwstelsel weer beter functioneren.
Onlangs heb ik ontdekt, dat er méér factoren een rol spelen dan alleen het zenuwstelsel. Soms is het niet voldoende om het zenuwstelsel te corrigeren. Wanneer ons lichaam niet volledig kan ontspannen, kunnen we niet volledig genezen. Het lichaam is niet op zijn gemak en krijg je on-gemak (ziekte).

Mijn verhaal

Tijdens het beoefenen van American Football in de Verenigde Staten, heb ik verschillende blessures opgelopen. Een van de ergste verwondingen was een 3-voudige hernia in mijn onderrug. Ik had op een gegeven moment zoveel pijn, dat ik een drop foot kreeg en zelfs mijn linkerbeen niet meer kon optillen. Ik bevond me in een situatie waarin ik een operatie moest ondergaan. Op een dag besloot ik om CPM te gebruiken om mijn pijn te verhelpen. Binnen 45 seconden merkte ik, dat ik geen pijn meer had en dat mijn been weer volledig functioneerde. De pijn is niet teruggekomen en dat is nu meer dan 2 jaar geleden. Tevens heb ik de CPM-methode toegepast voor een chronische en pijnlijke tenniselleboog en voor mijn schouder die ik bij een fietsongeval heb verwond. Alle pijn door deze blessures verdween snel door het toepassen van Center Point Meditation.
Onlangs heb ik een MRI van mijn onderrug ondergaan en blijkt dat 1 van mijn 3 hernia’s genezen is.
Soortgelijke verhalen hoor ik ook van de vele mensen die inmiddels hebben geleerd hoe ze deze zeer eenvoudige meditatietechniek kunnen toepassen.

Dr. Matthew Breske – oprichter van Center Point Meditation

U kunt het e-boek en meer informatie over CPM vinden op www.centerpointmeditation.com.
Rugkliniek Eindhoven biedt op dinsdagen en zaterdagen gratis Center Point Meditatie-demo’s aan op onze locatie Dommelstraat 5B te Eindhoven (alleen op afspraak).

Loopt u langere tijd met klachten die maar niet verdwijnen? Kom dan vrijblijvend langs voor een gratis gezondheidsgesprek

Dit zeggen onze klanten

Chiropractie is niet bedoeld
om je direct beter te voelen.
Het is bedoeld om je
direct beter te genezen !

Chiropractie vanuit gezondheidsperspectief:
Erkenning, respect en vertrouwen in het aangeboren ontwerp van het lichaam om zich te genezen en zich goed te voelen

Een chiropracter bestrijdt
geen symptomen.
Hij gaat rechtstreeks
naar de oorzaak !

Back To Top