skip to Main Content
Menu
Bezoek de Center Point Meditation website

In de afgelopen vier jaar heb ik de Centerpoint Meditation techniek ontwikkeld. Deze techniek wordt op dit moment bestudeerd door de afdeling toegepaste wetenschappen van Hogeschool Zuyd in Heerlen. Het bestuderen, ontwikkelen en delen met mijn patiënten was een verbazingwekkende reis. Meer informatie over deze nieuwe techniek wordt op dit moment verzameld om online beschikbaar te maken. Verder bestaan er plannen om wereldwijd workshops te organiseren. Op deze manier wil ik mensen leren hoe ze deze meditatie techniek kunnen toepassen en ook anderen kunnen laten zien hoe het werkt en vooral: waarom het werkt!

Waarom: Stress…
Stress is  de oorzaak van alle subluxaties (kleine ontwrichtingen in de wervelkolom die een onbalans creëren) die in het menselijk lichaam optreden.
Primair bestaan er drie types stress.

  1. Fysieke stress
  2. Mentale stress (waaronder ook gedachten en gevoelens behoren)
  3. Chemische stress

Na een aantal behandeling vindt er een gesprek plaats tussen de patiënt en ikzelf om vast te stellen welke soorten stress ten grondslag liggen aan hun klachten en subluxaties. Ik gebruik een gloednieuwe en geavanceerde techniek bij het vaststellen hiervan met de nadruk op de stress die veroorzaakt wordt door mentale onbalans bij patiënten. Ik heb ontdekt dat – wanneer je in staat bent om volledig toegang te verkrijgen tot de mentale staat van een persoon – ik snel kan vaststellen of pijn wordt veroorzaakt door fysieke en/of chemische stress. Als het “waarom” is vastgesteld kunnen voordelen voor gezondheid en welbevinden effectiever en sneller worden bereikt. Het vinden van het “waarom” is naar mijn mening de belangrijkste van de drie.

Dit zeggen onze klanten

Gratis en vrijblijvend inloopspreekuur zonder afspraak

Voor nieuwe patiënten is er op zaterdag een gratis en vrijblijvend inloopspreekuur van 15-16 uur. U hoeft hier geen afspraak voor te maken. Wilt u weten of chiropractie iets voor zou kunnen betekenen ? Dan is dit de manier om er achter te komen.

Chiropractie is niet bedoeld
om je direct beter te voelen.
Het is bedoeld om je
direct beter te genezen !

Chiropractie vanuit gezondheidsperspectief:
Erkenning, respect en vertrouwen in het aangeboren ontwerp van het lichaam om zich te genezen en zich goed te voelen

Een chiropracter bestrijdt
geen symptomen.
Hij gaat rechtstreeks
naar de oorzaak !

Back To Top