skip to Main Content

Network Spinal Analysis

Nieuwe unieke behandel methode bij Amerikaanse chiropractor, Matthew Breske

Welkom bij Rugkliniek Eindhoven
 • Waar we mensen trainen om een beter gezonder leven te leiden door het activeren van de kracht van binnen uit, zodat u zichzelf kunt helen.
 • Nieuwe unieke methode vanuit Amerika…voor alle rugpijn, nekpijn, pijn in de bekken en de benen, hoofdpijn, migraine en alle andere gewrichtspijnen in het lichaam.
 • Network Spinal Analysis (NSA) kan meer dan deze klachten verhelpen.
Een onderzoek uitgevoerd door de Universiteit van Californië vond dat 76% van de 2818 NSA patiënten aangaven dat ze significante verbeteringen voelden in de volgende gebieden:
 • Fysiek welzijn
 • Mentaal/emotioneel welzijn
 • Reactie op stress
 • Levensvreugde
 • Kwaliteit van leven
Dit zijn allemaal meetbare resultaten die samen rust in lichaam en geest en een gevoel van fysiek en mentaal welbevinden ver boven verwachting creëren.
Mogelijke uitkomsten met Network Spinal Analysis
 • Verbeterde ontspanning en welzijn
 • Minder stress
 • Meer energie
 • Verbeterde concentratie
 • Veel minder pijn

De nieuwe behandelmethode van de Amerikaanse Doctor Matthew Breske, chiropractor. “In mijn praktijk gebruik ik een behandelmethode, nieuw in Nederland en in Eindhoven, Network Spinal Analysis, ook in combinatie met traditionele chiropractie.” Terwijl tradionele chiropractie is bekend voor de behandeling van blokkades in de wervelkolom en het lichaam, Network Spinal Analysis hebt een andere verbetering aan het lichaam. Lichtstad Chiropractie Eindhoven is de enige praktijk in Nederland waar je deze unieke behandelcombinatie kunnen vinden.

Wat is Network Spinal Analysis?
Network Spinal Analysis (NSA) is een op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde chiropractische benadering voor gezondheid en lichaamsbewustzijn. Het gebruikt een uitzonderlijk zachte aanraking langs de nek en rug die leidt tot meer communicatie tussen de hersenen en het lichaam. Hierdoor neemt het lichaamsbewustzijn en de gezondheid van het zenuwstelsel toe en vermindert de spanning in de wervelkolom. Hierdoor kan het lichaam zich makkelijker aanpassen aan de stress van alledag en worden fysieke klachten vaak snel minder. Geen kraken, manipuleren of draaien
Het Verschil…

Waar traditionele chiropractie de wervelkolom manipuleert en corrigeert verlicht NSA de onderliggende spanningen in het zenuwstelsel door zachte precieze aanrakingen. De functie van het ruggenmerg en zenuwen is het communiceren van signalen van de hersenen naar alle delen van het lichaam. Zodra deze signalen worden verstoord wordt het functioneren van zowel lichaam als geest belemmerd. Deze verstoringen kunnen worden veroorzaakt door fysieke, chemische en emotionele belastingen en spanningen van het dagelijks leven. Het zenuwstelsel houd deze spanningen vast, waardoor de wervelkolom zich vast zet en de communicatie tussen hersenen en het lichaam wordt verstoord. Deze spanningen kunnen zich uiten in verschillende fysieke, emotionele en mentale symptomen.

De zachte precieze aanrakingen tijdens een NSA behandeling zorgen er voor dat de hersenen herkennen waar de spanningen zijn opgeslagen in het lichaam. Twee helende golfbewegingen ontwikkelen zich in het lichaam. Deze helpen het lichaam zich te verbinden met de spanning en het los te laten.
Back To Top